Talven remontit varataan nyt! Pyydä tarjous.

Teemme huoneisto- ja toimitilaremontit, sekä julkisivu- ja kattoremontit.

Suoritamme ammattitaidolla remontit sisällä ja ulkona, katosta lattiaan. Helping Hands Oy tarjoaa ammattitaitoista remontointiapua Jyväskylän alueella. Toteutamme kustannustehokkaasti niin isot kuin pienetkin huoneisto- tai toimitilaremontit alusta loppuun saakka aina purkutöistä loppusiivoukseen. Remontti toteutetaan sinun toiveidesi mukaisesti ja aikatauluihisi sopien.

Käytössämme on infrapunamittari ja lämpökamera, joilla saadaan tarkka kuva siitä mistä lämpö karkaa. Näin voidaan täsmällisesti suorittaa lisäeristys juuri vaaditulle alueelle ja säästetään lämmityskuluissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jättämällä yhteydenottopyyntö! >

Katto- ja rännihuollot, pesut ja pinnoitukset ennen talvea.

Katto on kiinteistösi tärkein julkisivu, ja se vaatii säännöllistä huoltamista. Helping Handsin kattohuoltopalveluilla (pesu, tarkistus ja korjaus) varmistamme sinun kiinteistösi katon ja rännien toimivuuden ja parannamme samalla koko rakennuksen hyvinvointia. Toteutamme kiinteistöjen kattojen ja rännien pesut, tarkistukset, korjaukset ja pinnoitukset, talvella myös lumenpudotukset.

Odottaminen ja viivyttely katon korjauksen ja huoltotöiden osalta käy usein kalliiksi. Kattohuolto tulee toteuttaa hyvissä ajoin ja ammattitaidolla, jotta säästyt suuremmilta vaurioilta kiinteistössäsi.

Kätevästi katolle nostokorilla

Käytössämme on myös kompaktilla alustalla oleva henkilönostin, jonka työskentelykorkeus on jopa 20 metriä. Kompaktin alustansa ansiosta nostokoriauto taipuu ahtaisiinkin paikkoihin. Kuljettajana on aina moniin huoltotoimiin kykenevä henkilö. Lue lisää! >

Kattohuolto kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi.

Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jättämällä yhteydenottopyyntö! >

Syksyn pihatyöt

Nyt kannattaa ruveta pohtimaan mitä pihatöitä tulisi saada valmiiksi ennen talvea. Ennen talven tuloa on aika ruveta pensasaitojen leikkaukseen ja harventamiseen, jotta pensasaidat ovat valmiita talven jälkeen aloittamaan uuden kasvukauden.

Meiltä löytyy tarvittava kalusto ja tietotaito pensasaitojen oikeaoppiseen leikkaamiseen. Kasvisi kiittävät oikein tehdyistä hoito- ja leikkaustoimista. Siivoamme ja hävitämme aiheutuneet puutarhajätteet puolestasi. Korkeiden pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen käytämme apunamme nostokoriautoamme! Teemme myös pihojen siivouksia. Piha on hyvä siivota syksyllä enne lumien tuloa.

Laitetaan pihat ja pensasaidat kuntoon ennen talvea! Helping Handsin avulla säästät omaa aikaasi, joten soita O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö! >

luotettava kumppani