Kaikki katto- ja rännihuoltopalvelut

Helping Hands – Kattojen korjaukset, pellitykset, pesut, pinnoitukset, kattolumityöt, kattoturvatuotteet sekä rännien korjaukset, asennukset ja puhdistukset. Katto on rakennuksen tärkein osa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa sekä keväällä, että syksyllä. Säännöllisellä kattohuollolla pidennetään katon käyttöikää.

Katonpesu

Kattohuollot ja kattokorjaukset

Säännöllisellä katon huollolla, pesulla, puhdistuksella, pinnoituksella ja korjaustoimenpiteillä voidaan pidentää katon elinkaarta merkittävästi. Katto suojaa kiinteistöä ja kaikkea sen alla olevaa. Huoltamalla kattoa oikein pidät siis huolta arvokkaimmasta omistuksestasi, oli kyseessä oma koti, mökki, asunto-osakekiinteistö tai yrityskiinteistö!

Rännien asennukset ja korjaukset Jyväskylässä

Rännien asennukset, korjaukset ja puhdistukset

Sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista. Rännien puhdistus takaa sen, että vesi pääsee virtaamaan ilman esteitä sinne, minne pitää.

Kattolumityöt Jyväskylässä

Kattolumityöt ja lumenpudotus

Kattolumityöt vaativat ammattitaitoa. Kun lumityöt tekee ammattilainen, ovat myös turvavälineet asianmukaisia ja työ etenee turvallisesti ja tehokkaasti. Raskaat lumikuormat rasittavat kattoa ja vaikka lumen paino jäisikin katon laskennallisen kantavuusrajan alle, niin kattorakenteet voivat väsyä ajan mittaan ja pettää lopulta kevyempienkin lumikuormien alla. Olethan tietoinen, että kiinteistönomistaja on vastuussa kaikista katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamista vahingoista.

Kattohuoltosopimus

Kattohuoltosopimus

Tarjoamme ammattitaitoista kattohuolto- ja korjausapua Jyväskylän alueella kustannustehokkaasti ja vuosien ammattitaidolla. Kattohuoltosopimuksellamme voit ulkoistaa kattohuollon täysin asiantuntijalle, joka huolehtii kattosi kunnossapidosta vuoden ympäri. Kattohuoltosopimus on räätälöity palvelu, jonka sisältö sovitaan kiinteistösi tarpeiden mukaan.

Kattoturvatuotteiden asennus Jyväskylässä

Kattoturvatuotteiden asennukset ja korjaukset

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta liikkuminen ja työskentely katolla on turvallista ja helppoa. Määräysten mukaan rakennuksissa tulee olla kiinteät kattoturvatuotteet ja kaikille huollettaville kohteille pitää päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Lumiesteet varmistavat, että katolle kerääntynyt lumi ei pääsee tippumaan alas hallitsemattomasti. Olethan tietoinen, että kiinteistönomistaja on vastuussa kaikista katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamista vahingoista.

Peltityöt, kattohuolto Jyväskylässä

Peltityöt

Peltityöt, läpivientipellitykset, piipunpellitykset, peltikorjaukset ym. Meiltä kaikki rakennuspellitykset mittatilaustyönä ja paikoilleen asennettuna. Oikein tehty piipunpellitys tiivistää ja estää vuodot piipun juuressa sekä suojaa piippua. Piipunhattu estään veden ja lumen pääsy hormeihin. Ikkunan ja ovien pielien pellitykset ohjaavat sadeveden ja lumen oikeaan paikkaan sekä suojaa kodin rakenteita.

Lataa kattohuolto-oppaamme!

Oppaassa kerromme, mitä katon kunnossapidossa tulee muistaa ja kuinka erilaisia kattomalleja kannattaa huoltaa – kattomateriaaleilla kun on omat erityiset ominaisuutensa. Esittelemme myös kattohuolto-palvelumme.

Miksi kannattaa valita Helping Hands?

Kustannustehokkuus

Pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyiset hinnat – aloita kysymällä tarjous, se ei maksa mitään!

Joustavuus

Teemme, minkä lupaamme ja teemme sen aikataulussa.

Paikallisuus

Tuttu, luotettava ja turvallinen – tue paikallista työtä, niin mekin teemme!

luotettava kumppani

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
Kerro viestissäsi haluatko tarjouksen vai onko kyseessä työpyyntö. Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 512 MB, Max. tiedostot: 5.
    Tietosuoja*

    Huoltokäyntimme minimiveloitus on 200€. Tämä kattaa 2 tuntia työaikaa sisältäen ajomatkat.

    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.