helping-hands-remonttityöt remonttityöt

Remonttityöt ja rakennuspalvelut Jyväskylän seudulla

Tilaa kaikki remonttityöt ja rakennuspalvelut meiltä! Tarjoamme ammattitaitoista remontointiapua Jyväskylän alueella kustannustehokkaasti ja vuosien ammattitaidolla. Toteutamme niin isot kuin pienet huoneisto- ja toimitilaremontit alusta loppuun – aina purkutöistä loppusiivoukseen. Toteutamme myös julkisivu- ja kattoremontit.

Oman kodin remontit

Toteutamme remonttisi toiveidesi mukaisesti ja aikatauluihisi sopien. Meiltä saat kaikki remonttipalvelut kellarista kattoon, kuten pintojen uusimiset, purku- ja rakennustyöt sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, kun teetät kattohuollon ammattilaisella?

Liikekiinteistöt ja liiketilat

Liikekiinteistöjen remontit ja liiketilojen muutokset. Asennamme uudet lattiat, maalaamme, tapetoimme ja asennamme kalusteet, kaapit ja esimerkiksi akustiikkalevyt paikoilleen. Tehdään liiketilasta toimiva ja yrityksesi ilmeen mukainen oikeilla remonttivalinnoilla.

Mitä remontissa tulee ottaa huomioon?

Lataa Remontin suunnittelijan opas täältä!

remonttityöt

Toteutamme myös julkisivu- ja kattoremontit

Jotta sisällä on viihtyisää, tulee julkisivun olla kunnossa. Katto on kiinteistösi tärkein julkisivu, sillä se suojaa rakenteita sateilta ja sulamisvesiltä. Vuosittainen kattohuolto  onkin tärkeä tehdä kesäisin ja syksyisin. Jos katto kaipaa korjausta, remontoimme sen ammattitaidolla. Käytössämme on nostokoriauto korkealla olevia huoltokohteita varten!

Lämpömittaus kertoo, mistä lämpö karkaa

Jos sisällä on koleaa ja vetoisaa, ongelma on yleensä eristyksissä. Käytössämme on infrapunamittari ja lämpökamera, joilla saadaan tarkka kuva siitä, mistä lämpö karkaa. Näin voidaan täsmällisesti suorittaa lisäeristys juuri vaaditulle alueelle ja sinä säästät lämmityskuluissa.

Kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita: 010 299 8525.

Nyt myös remonttirahoitus joustavasti meiltä!

Jätä tarjouspyyntö

  • Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
  • Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
  • Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.