Remontti- ja rakennuspalvelut Jyväskylän seudulla!

Tilaa meiltä kaikki remonttityöt! Teemme huoneisto- ja toimitilaremontit, sekä julkisivu- ja kattoremontit.

Suoritamme ammattitaidolla remontit sisällä ja ulkona, katosta lattiaan.  Meiltä myös kattotarkastukset, -huollot, -pesut ja –pinnoitukset. Kaiken mitä vanha kattosi kaipaa. Joustavalla aikataululla!

Remonttityöt

Helping Hands Oy tarjoaa ammattitaitoista remontointiapua Jyväskylän alueella. Toteutamme kustannustehokkaasti niin isot kuin pienetkin huoneisto- tai toimitilaremontit alusta loppuun saakka aina purkutöistä loppusiivoukseen. Remontti toteutetaan sinun toiveidesi mukaisesti ja aikatauluihisi sopien.

Toteutamme myös julkisivu- ja kattoremontit. Käytössämme on infrapunamittari ja lämpökamera, joilla saadaan tarkka kuva siitä mistä lämpö karkaa. Näin voidaan täsmällisesti suorittaa lisäeristys juuri vaaditulle alueelle ja säästetään lämmityskuluissa. Käytössämme on myös nostokoriauto korkealla olevia huoltokohteita varten! Lue lisää!

Mikä kiinteistössäsi on rikki tai remontointia vaille, me hoidamme sen kustannustehokkaasti ja joustavalla aikataululla. Kauttamme saat kokonaisratkaisut laajan asiantuntijaverkostomme avulla. Voit tutustua aikaisemmin toteuttamiimme remontteihin Facebook-sivujemme kautta!

Remontit kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi ja mikä tärkeintä, säästät omaa aikaasi! Kerro meille remontointitarpeistasi soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

Helppoa ja kustannustehokasta!

Tiesithän, että saat kotitalousvähennystä työn osuudesta. Lue lisää >>

remonttityöt kattavasti

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.