Palvelumme

helping-hands-kodin-remonttityot-1

Remonttityöt

Teemme ammattitaidolla remontit sisällä ja ulkona. Katosta lattiaan. Myös julkisivu- ja kattoremontit. Joustavalla aikataululla! Teemme myös liike- ja toimitilojen remontteja

helping-hands-pihatyot-1

Pihatyöt

Piharakennukset, patiot, terassit, aidat ym. Myös viherrakennus (nurmet, pensaat yms). Varaa oma aikasi ajoissa, niin ei tarvitse ruuhkassa tuskailla! Kuusi- ja pensasaitojen leikkaukset ammattitaidolla ja ajanmukaisin välinein. Meiltä myös tonttien raivaukset, myrskyvahinkojen korjaukset!
Lumityöt katoilla ja pihoissa nopeasti ja luotettavasti!

helping-hands-kunnossapito-1

Kunnossapito

Me tunnemme kiinteistöt ja pidämme piha-alueet siistinä. Kustannustehokas toiminta on meille periaate ja pidämme huolta kiinteistöstäsi sinulle räätälöidyn sopimuksen mukaan. Meiltä myös lumityöt katoilla ja pihoissa nopeasti ja luotettavasti! Pyydä tarjous numerosta 040 218 0030 (klo 8-16) tai kartoita tarpeesi tästä! >

helping-hands-huollot-ja-korjaukset-1

Huollot ja korjaukset

Kaikki kiinteistöjen huollot ja korjaukset. asiakkaana kodit, yritykset, taloyhtiöt ja isännöitsijät. katto- ja rännihuollot, puhdistukset, korjaukset ja tarkistukset. mikä kiinteistössäsi on rikki tai huoltoa vaille, me hoidamme sen. kustannustehokkaasti ja joustavalla aikataululla. kauttamme saat kokonaisratkaisut asiantuntija verkostomme avulla.

siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Siivoukset ja ikkunanpesut kodeissa, taloyhtiöissä, rakennustyömailla ja yrityksissä. Kertaluontoisesti tai sopimuksella. Voit esimerkiksi tilata meiltä muuttosiivouksen ja sen yhteydessä tarvittavat asennukset, remontit sekä purkamiset samasta numerosta. Helppoa! Muista tässäkin hyödyntää kotitalousvähennys!

helpinghands-otsonointi-hajujen-poisto-1

Otsonointi-Hajujen poisto

Uutta! Teemme myös otsonoinnit eli hajujen poistot ongelmakohteissa. Autossa esim tupakan, koiran yms. haju. Asunnoissa joissa vaikkapa vuokralainen on tupakoinut. Voit tilata meidät suorittamaan työn tai vuokrata meiltä laitteen (40€/vrk).

helping-hands-mokkitalkkari

Mökkitalkkaripalvelut

Vettä myöten pohjois-päijänteen alueella omalla veneellä. talvella jäätä myöden mönkijällä. kaikki palvelut mitä tarvitset. Talvella voimme toimia kaikilla alueilla Keski-Suomen alueella, käytössä telavetoinen mönkijä. Pyydä tarjous numerosta 040 218 0030 (klo 8-16) tai kartoita tarpeesi tästä! >

helping-hands-kodin-poissaolopalvelu

Poissaolopalvelu

Hoidamme kotisi kuin omamme ja käytämme kuhunkin tehtävään vain ammattilaista. Lomasi aikana kotisi on turvallisissa käsissä ja voit viettää lomasi levollisin mielin. Tyhjä talo, on aina riski.

helping-hands-kodin-metallityot

Metallityöt

Korjaamme pienet metallivauriot esim. tikkaat, aidat, portit myös paikan päällä.

helpinghands-kattojen-drone-kuvaukset

Kopteri-kuvaus (Drone)

Hankalien paikkojen tarkastus ilmasta käsin, kiipeilemättä, rämpimättä tai kävelemättä hankalassa maastossa. Säästät aikaa ja rahaa, tarkastuksesta jää videotallenne johon voit palata myöhemmin. Kustannustehokas tapa tarkastaa rännit, katot, hakkuualueet, myrskyvahingot.

kuvaus-1.12.2018_1320_resized

Minun Talkkarini – Huolenpitosopimus

Palvelusopimus, joka sisältää kaikki palvelumme yhdessä paketissa ja paljon, paljon muuta! Taatusti Suomen kattavin kodin huolenpitosopimus! Täytä lomake, varaa arviointikäynti ja voit alkaa elämään täyttä elämää. Kartoita tarpeesi tästä! >

Lämpökamera

Lämpövuotojen analysointi ja korjaus

Infrapunamittarilla ja lämpökameralla saadaan tarkka kuva siitä mistä lämpö karkaa. Näin voidaan täsmällisesti suorittaa lisäeristys juuri vaaditulle alueelle ja säästetään lämmityskuluissa.

mikään tehtävä ei ole liian pieni

Pääsääntönä meillä on: ”tyhmiä kysymyksiä ei ole” ja ”mikään tehtävä ei ole liian pieni”! Esimerkkejä tähän saakka tehdyistä tehtävistä: Aidan rakennusta, keittiöremonttia, lampun vaihtoa, lumiesteen korjausta, koiratarhan rakennusta, lumenluontia, terassin rakennusta, nurmen leikkuuta, pihan haravointia, tietokoneen päivitystä, rannan raivausta, varaston siivousta… lista jatkuu. Eli aivan laidasta laitaan.

Remontointi ja talonmiespalvelut

Tiesithän, että suurin osa palveluistamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia? Voit lukea tarkemmin kotitalousvähennyksestä ja sen laskemisesta verottajan nettisivuilta, klikkaamalla tästä.

Monta hyvää syytä valita meidät talkkariksi

Ripeä ja reilu palvelu

Meiltä saat kaikki palvelut samasta paikasta

Selkeä hinnoittelu

Lämminhenkistä palvelua

Maalaisjärjellä toteutettua palvelua

Start typing and press Enter to search