Kunnossapitopalvelut!

Meiltä kiinteistöjen kunnossapitotyöt taloyhtiöille ja yrityksille.

Helping Hands hoitaa kunnossapidon kodeissa, taloyhtiöissä, rakennustyömailla ja yrityksissä. Kertaluontoisesti tai sopimuksella. Muista tässäkin hyödyntää kotitalousvähennys, lue lisää! Käytössämme on myös nostokoriauto korkealla olevia kunnossapitokohteita varten! Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Lumityöt ja lumenpudotus

Teemme lumityöt puolestasi Jyväskylässä. Olipa lumityötarpeesi pieni taikka suuri, me tulemme paikalle ja hoidamme työn. Meiltä löytyy sopiva kalusto sekä katon, että pihan lumitöihin. Lumitöiden ohessa hoituu kätevästi myös pihan hiekoittaminen.

Kattolumityöt ovat olennainen osa kiinteistösi riskienhallintaa. Oikein ja hallitusti suoritettuna kattolumityö säästää rakenteita rasitukselta ja estää hallitsemattoman lumen ja jään putoamisen alla kulkevien päälle. Muistathan, että vaikka kiinteistösi saattaisikin tuon lumikuorman kestää, olet vastuussa kiinteistön omistajana, jos lumet ja jäät tippuvat jonkun päälle. On järkevämpää hoitaa kattolumityöt ns. hyvän sään aikaan!

Pudotamme lumet katoltasi asianmukaisin välinein ja hallitusti. Homma hoituu meiltä nopeasti ja luotettavasti! Jotta kiinteistösi ja kattosi pysyy kunnossa, tilaa meiltä kattolumityöt kertaluontoisesti tai sopimuksella.

Meidän avulla säästät omaa aikaasi! Tilaa meidät lumitöihin kertaluontoisesti tai säännöllisesti sopimuksella.

Kiinteistöhuolto

Ikkunoiden pesu

Meillä on kokemusta monen kokoisten ikkunoiden pesusta. Kaikki tarvittavat välineet ammattitaitoiseen ikkunoiden pesuun löytyy meiltä omasta takaa, oli kyseessä sitten suuret näyteikkunat tai pienet ikkunaruudut! Pesemme ikkunasi taatusti kirkkaiksi, oli sitten kyse isosta tai pienemmästä projektista kotonasi tai yrityksesi kiinteistössä! Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin kartoitetaan tarpeesi ja tehdään ikkunoista puhtaita.

Otsonointi ja hajujenpoisto

Teemme myös otsonoinnit eli hajujen poistot otsonaattorilla ongelmakohteissa. Autossa esim tupakan, koiran yms. haju. Asunnoissa joissa vaikkapa vuokralainen on tupakoinut. Voit tilata meidät suorittamaan työn tai vuokrata meiltä laitteen (40€/vrk).

siivous ja ikkunoiden pesu

Siivouspalvelut

Rakennus-, muutto- ja pihasiivous.

Siivoukset kodeissa, taloyhtiöissä, rakennustyömailla ja yrityksissä. Kertaluontoisesti tai sopimuksella. Voit esimerkiksi tilata meiltä muuttosiivouksen ja sen yhteydessä tarvittavat asennukset, remontit sekä purkamiset samasta numerosta. Helppoa!

Teemme myös pihojen siivouksia. Piha on hyvä siivota ennen kesää, jotta se pääsee kukoistamaan kunnolla kasvukaudella, sekä syksyllä enne lumien tuloa. Hävitämme puutarhajätteet puolestasi.

Ota yhteyttä

  • Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
  • Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
  • Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.