Kattotyöt kattavasti Jyväskylän seudulla!

Meiltä kaikki kattotyöt; kattojen tarkastukset, puhdistukset, korjaukset, pinnoitukset ja pellitykset. Hoidamme myös kattoturvatuotteiden korjaukset ja asennukset.

Katto on rakennuksen tärkein osa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa sekä keväällä, että syksyllä. Säännöllisellä kattohuollolla pidennetään katon käyttöikää.

Kattotyöt

Katto on kotisi tärkein julkisivu, ja se vaatii säännöllistä huoltamista. Helping Handsin kattohuoltopalveluilla (pesu, tarkistus ja korjaus) varmistamme sinun kotisi katon ja rännien toimivuuden ja parannamme samalla koko rakennuksen hyvinvointia. Toteutamme kiinteistöjen kattojen ja rännien pesut, tarkistukset, korjaukset ja pinnoitukset, talvella myös lumenpudotukset.

Odottaminen ja viivyttely katon korjauksen ja huoltotöiden osalta käy usein kalliiksi. Kattohuolto tulee toteuttaa hyvissä ajoin ja ammattitaidolla, jotta säästyt suuremmilta vaurioilta kiinteistössäsi.

Kattotyöt hoitaa Helping Hands

Kätevästi katolle nostokorilla

Käytössämme on myös kompaktilla alustalla oleva henkilönostin, jonka työskentelykorkeus on jopa 20 metriä. Kompaktin alustansa ansiosta nostokoriauto taipuu ahtaisiinkin paikkoihin. Kuljettajana on aina moniin huoltotoimiin kykenevä henkilö. Lue lisää!

Kattohuolto kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi.

Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

TIESITHÄN, ETTÄ OLET OIKEUTETTU KOTITALOUSVÄHENNYKSEEN?

Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa / vuosi. Kun maksat työstä, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä

Lue lisää »

Miksi kannattaa valita Helping Hands?

Kustannustehokkuus

Pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyiset hinnat – aloita kysymällä tarjous, se ei maksa mitään!

Joustavuus

Teemme, minkä lupaamme ja teemme sen aikataulussa.

Paikallisuus

Tuttu, luotettava ja turvallinen – tue paikallista työtä, niin mekin teemme!

Ota yhteyttä

  • Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
  • Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
  • Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.