Kattotyöt kattavasti Jyväskylän seudulla!

Meiltä kattojen tarkastukset, puhdistukset, korjaukset, pinnoitukset ja pellitykset. Hoidamme myös kattoturvatuotteiden korjaukset ja asennukset. 

Katto on rakennuksen tärkein osa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa sekä keväällä, että syksyllä. Säännöllisellä kattohuollolla pidennetään katon käyttöikää.

Katto on kotisi tärkein julkisivu, ja se vaatii säännöllistä huoltamista. Helping Handsin kattohuoltopalveluilla (pesu, tarkistus ja korjaus) varmistamme sinun kotisi katon ja rännien toimivuuden ja parannamme samalla koko rakennuksen hyvinvointia. Toteutamme kiinteistöjen kattojen ja rännien pesut, tarkistukset, korjaukset ja pinnoitukset, talvella myös lumenpudotukset.

Odottaminen ja viivyttely katon korjauksen ja huoltotöiden osalta käy usein kalliiksi. Kattohuolto tulee toteuttaa hyvissä ajoin ja ammattitaidolla, jotta säästyt suuremmilta vaurioilta kiinteistössäsi.

Käytössämme on myös nostokoriauto hankalia paikkoja varten! Lue lisää!

Kattohuolto kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi. Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Tiesithän, että saat kotitalousvähennystä työn osuudesta. Lue lisää >>

kattohuolto

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Start typing and press Enter to search