Kattohuolto on järkevintä tehdä hyvän sään aikaan!

Syksyn ja sateiden saadessa moni havahtuu ajattelemaan pihatöitä ja katsahtaa katolle. Rännit pitäisi puhdistaa ja katto huoltaa – kuinkas se kattohuolto taas on lipsahtanut näin myöhään syksylle? Nyt nimittäin tuli kiire!

Katto kuntoon ennen pakkasia

Katto kuntoon hyvällä säällä ei ole vain notkea slogan, vaan pitää sisällään kovaa faktaa: kattohuolto on järkevintä tehdä silloin, kun sääolosuhteet ovat hyvät. Esimerkiksi kuntoraportti pystytään tekemään siihen asti, että lumi peittää katon, mutta rännien puhdistusta sen sijaan ei pystytä pakkasten tultua tekemään tehokkaasti lainkaan.

kattohuolto

Tiesitkö, että jopa 40 % suomalaisten talojen katoista vuotavat ilman, että asukas edes huomaa vuotoa. Jos vuotoa ei huomata, saattaa sade- ja sulamisvedet norua hiljalleen talon rakenteisiin jopa vuosikymmenten ajan. Kun vuoto viimein huomataan, on edessä jo suuri remontti. Pahimmillaan kostuminen aiheuttaa homeongelmia.

Meiltä saat kattojen tarkastukset, puhdistukset, korjaukset, pinnoitukset ja pellitykset – kaikki yhdeltä ovelta. Jos et ole varma, mitä kattosi tarvitsee, kannattaa aloittaa katon kuntokartoituksesta.

Kattohuolto kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi.

Tilaa kattokuntoraportointi nyt!

Kattokuntoraportointi kertoo, jos jokin on vialla. Kuntotutkimuksessa tarkistamme katon kunnon ja raportoimme mahdollisista vioista kuvien kanssa. Saat meiltä arvion huoltotöistä ja tarvittavista  korjaustoimenpiteistä.

Hinnasto:

Omakotitalon kuvallinen kattokuntoraportointi 300–600 €
Rivi- ja kerrostalojen kuvallinen kattokuntoraportointi alkaen 500 €

Ota yhteyttä soittamalla 010 299 8525 tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella!

Kattohuolto kätevästi nosturilla

nostokorikurottaja

Käytössämme on myös kompaktilla alustalla oleva henkilönostin, jonka työskentelykorkeus on jopa 20 metriä. Kompaktin alustansa ansiosta nostokoriauto taipuu ahtaisiinkin paikkoihin.

Lue lisää »

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, kun teetät kattohuollon ammattilaisella?

Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa/vuosi. Kun maksat työstä, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Lue lisää »

Remonttifirma etsinnässä?
Kodit, taloyhtiöt, liikekiinteistöt – luotettavaa palvelua.