Huoneisto- ja liiketilaremontit

Kotitalkkaripalvelut tarjoaa ammattitaitoista remontointiapua Jyväskylän alueella. Toteutamme kustannustehokkaasti niin isot kuin pienetkin huoneisto- tai liiketilaremontit alusta loppuun saakka aina purkutöistä loppusiivoukseen. Remontti toteutetaan sinun toiveidesi mukaisesti ja aikatauluihisi sopien.

Teemme ammattitaidolla huoneisto- ja liiketilaremontit sisällä ja ulkona, katosta lattiaan. Toteutamme myös julkisivu- ja kattoremontit. Käytössämme on infrapunamittari ja lämpökamera, joilla saadaan tarkka kuva siitä mistä lämpö karkaa. Näin voidaan täsmällisesti suorittaa lisäeristys juuri vaaditulle alueelle ja säästetään lämmityskuluissa.

Teemme myös otsonoinnit eli hajujen poistot otsonaattorilla ongelmakohteissa. Autossa esim tupakan, koiran yms. haju. Asunnoissa joissa vaikkapa vuokralainen on tupakoinut. Voit tilata meidät suorittamaan työn tai vuokrata meiltä laitteen (40€/vrk).

Mikä kiinteistössäsi on rikki tai huoltoa vaille, me hoidamme sen kustannustehokkaasti ja joustavalla aikataululla. Kauttamme saat kokonaisratkaisut laajan asiantuntijaverkostomme avulla. Voit tutustua tekemiimme remontteihin kuviemme kautta!

Remontit kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi ja mikä tärkeintä, säästät omaa aikaasi! Kerro meille remontointitarpeistasi soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jättämällä yhteydenottopyyntö! >

Mukavaa talvenalkua!