Tilaa kattohuolto hyvän sään aikaan!

Katto kuntoon hyvällä säällä ei ole vain notkea slogan, vaan pitää sisällään kovaa faktaa: kattohuolto on järkevintä tehdä silloin, kun sääolosuhteet ovat hyvät. Esimerkiksi kuntoraportti pystytään tekemään siihen asti, että lumi peittää katon, mutta rännien puhdistusta sen sijaan ei pystytä pakkasten tultua tekemään tehokkaasti lainkaan.

Katto kuntoon ennen pakkasia

Tiesitkö, että jopa 40 % suomalaisten talojen katoista vuotavat ilman, että asukas edes huomaa vuotoa. Jos vuotoa ei huomata, saattaa sade- ja sulamisvedet norua hiljalleen talon rakenteisiin jopa vuosikymmenten ajan. Kun vuoto viimein huomataan, on edessä jo suuri remontti. Pahimmillaan kostuminen aiheuttaa homeongelmia.

Meiltä saat kattojen tarkastukset, puhdistukset, korjaukset, pinnoitukset ja pellitykset – kaikki yhdeltä ovelta. Jos et ole varma, mitä kattosi tarvitsee, kannattaa aloittaa katon kuntokartoituksesta.

Kattohuolto kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi.

Tilaa kattokuntoraportti nyt!

Kattokuntoraportointi kertoo, jos jokin on vialla. Kuntotutkimuksessa tarkistamme katon kunnon ja raportoimme mahdollisista vioista kuvien kanssa. Saat meiltä arvion huoltotöistä ja tarvittavista korjaustoimenpiteistä.

Hinnasto:

Omakotitalon kuvallinen kattokuntoraportointi 300–600 €
Rivi- ja kerrostalojen kuvallinen kattokuntoraportointi alkaen 500 €

Ota yhteyttä soittamalla 010 299 8525 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Katon huolto-opas

Me Helping Handsilla haluamme, että vältyt turhilta ja kalliilta kattoremonteilta, tai koko katon vaihtamiselta. Tämän takia kokosimme avuksesi Katon huolto-oppaan.

Lataa Katto huolto-opas täältä!

Remonttifirma etsinnässä?
Kodit, taloyhtiöt, liikekiinteistöt – luotettavaa palvelua.