Terassi ja piha kuntoon kesäksi!

Kevät etenee kovaa vauhtia ja kesää kohti mennään! Nyt on oikea aika alkaa miettimään, olisiko aihetta kunnostaa kotipihaa ennen vaikkapa kesän juhlia tai muuten vaan silmän iloksi!

Me Kotitalkkaripalveluilla rakennamme terasseja, sekä huollamme vanhat terassit uuteen kukoistukseen, niin sinunkin on kivempi vietellä kesäpäiviä kauniiksi huolletulla terassilla. Samalla hoituu myös muu pihojen kunnostaminen, kuten aitojen huolto/rakentaminen, viherrakennus (nurmet, pensaat yms) sekä kuusi- ja pensasaitojen leikkaukset ammattitaidolla ja ajanmukaisin välinein. Varaa oma aikasi ajoissa, niin ei tarvitse ruuhkassa tuskailla! Muista myös, että meiltä saat viherpalvelut lomiesi ajaksi, niin pysyy piha kunnossa vaikket olisi kotonakaan!

Kevät aurinko herättelee kasveja eloon, mutta tuo myös esiin likaiset ikkunat. Ikkunanpesu ei välttämättä ole kaikkien lempipuuhaa, joten me hoidamme myös sen puolestasi, tietenkin!

Pistetään pihasi ja terassisi kuntoon! Kotitalkkarin avulla säästät omaa aikaasi, joten Soita O40 218 0030 (klo 8-16) tai kartoita tarpeesi tästä! >