Syksyn pihatyöt

Vuosi alkaa kääntymään taas syksyn puolelle! Nyt kannattaa ruveta pohtimaan mitä pihatöitä tulisi saada valmiiksi ennen talvea. Ennen talven tuloa on aika ruveta pensasaitojen leikkaukseen ja harventamiseen, jotta pensasaidat ovat valmiita talven jälkeen aloittamaan uuden kasvukauden. Me Kotitalkkaripalveluilla hoidamme kuusi- ja pensasaitojen leikkaukset ammattitaidolla ja sopivin välinein. Sinun ei itse tarvitse hankkia kallista välineistöä tai kuluttaa omaa arvokasta aikaasi tähän.

Nyt on myös hyvä aika tarkistuttaa katto ja rännit. Mikäli viime syksyn jälkeen rännit pursuavat vielä lehdistä, niin ennen uusia lehtiä on aiheellista puhdistaa rännit. Syksyn sateista selviää mukavammin kun katot ja rännit on siivottu ja mahdolliset reijät/vuotokohdat korjattu. Tilaa meiltä ajoissa katto- ja rännitarkastus ennen ruuhka-aikaa! Meillä Kotitalkkaripalveluilla on pitkä kokemus kattojen ja rännien huoltotöistä.

Laitetaan pihat, pensasaidat ja rännit kuntoon ennen talvea! Kotitalkkarin avulla säästät omaa aikaasi, joten Soita O40 218 0030 (klo 8-16) tai kartoita tarpeesi tästä! >