Mutkaton remonttifirma on kiinteistön paras kaveri – jyväskyläläinen taloyhtiö kiittää erityisesti ripeää avunsaantia

Kiinteistön kunnossapito ja luotettava remonttifirma on avainasemassa niin asumisviihtyvyyden kuin kiinteistön arvon säilymisessä. Sujuva yhteistyö kunnossapidon kumppanin kanssa onkin asiakkaan kannalta tärkeintä. Ensio Virtanen kiittää Helping Handsia eritysesti mutkattomasta ja asiakasystävällisestä toimintatavasta. ”Avun saanti Helping Handsilta on varmaa”, toteaa kokenut taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja.

Ensio Virtanen toimii puheenjohtajana 13 asunnon rivitalo-osakeyhtiön sekä 32 asunnon kerrostaloyhtiön hallituksissa. Helping Hands Oy:n asiakkaana taloyhtiöt ovat olleet reilun vuoden.

Kun hyvä remonttifirma löytyy monien toimijoiden joukosta, on se taloyhtiölle suuri helpotus

Jo neljä vuosikymmentä eri taloyhtiöiden hallituksissa mukana ollut ja niistä kaksikymmentä vuotta puheenjohtajana toiminut Virtanen on hoitanut myös oman asuntonsa taloyhtiön ikkunoiden ja ovien, terassin, lämpökeskuksen, keittiön, saunan ja pesuhuoneen remontit. Aktiivinen puheenjohtaja onkin nähnyt paljon eri kiinteistöjen kunnossapitoa.

– Olen käynyt kiinteistöliiton koulutukset ja nähnyt monia rakentajien esittelyitä. Jyväskylän alueella riittää paljon toimijoita ja tekijöitä. Joskus on käynyt niinkin, että remontin toimittaja on kiinteistössä käynyt, mutta kukaan ei tiedä, mitä on tehty, Virtanen kertoo taloyhtiön haasteista.

Remonttifirmaa taloyhtiöiden kiinteistöille etsiessä Helping Hands osui vastaan sattumalta. Kun hyvä remonttifirma löytyi useiden erilaisten tekijöiden joukosta, oli se niin taloyhtiölle kuin hallitukselle helpotus.

– Helping Handsilta avun saanti on aivan varmaa, Virtanen kiittelee.

Sujuva yhteistyö remonttifirman kanssa on kaiken a ja o

Kun remonttifirman kanssa jotain sopii, täytyy voida luottaa siihen, että asiat tapahtuvat niin kuin on puhuttu. Tästä Virtanen on vanhana paperitehtaan toimihenkilönä ehdoton.

– Paperikoneella kun tulee kunnossapitäjät, niin koneen on pakko siinä vaiheessa seistä. Työt sujuvat yhtä luotettavasti Helping Handin yrittäjän Markuksen kanssa.

Virtanen kehuu Helping Handsin selkeää toimintatapaa: Markuksen metodina on käydä itse arvioimassa työn tarve. Jokaisen käynnin perusteella tehdään raportti, jossa kerrotaan mitä kunnossapitotoimia on tehty ja mitä jatkossa kannattaa tehdä.

– Markuksen kanssa on helppo kommunikoida, asiakkaan palvelu on aivan erilaista Helping Handsin kanssa. Tämä meidän puhekieli on saman sorttista. Miehellä on jalat maassa, ja toiminta on mutkatonta, Virtanen toteaa.

Laajojen verkostojen ansiosta homma kuin homma onnistuu

Virtasen taloyhtiöiden kiinteistöjen hoidossa perustyöt, kuten siivoukset, hoitaa huoltoyhtiö. Kiireiset huoltotyöt, puiden leikkuut ja isommat remontit tilataan Helping Handsin kautta.

– Helping Handsin pojat ovat esimerkiksi suoristaneet rännejä, hoitaneet ulkoseinien pesua ja tehnyt muuta kunnossapitoa. Näillä on suuria merkityksiä talon kunnolle, Virtanen kertoo.

Helping Handsin laajojen verkostojen ansiosta apu löytyy työhön kuin työhön – monenlaisista osaajista saadaan nopeasti ammattilainen maalaustöistä kattojen kunnossapitoon ja puiden kaatoon, kaikki samalta ovelta.

– Varmasti löytyy tekijä Markuksen verkostosta, tyytyväinen asiakas toteaa.

Kattohuoltosopimuksen ansiosta kevään ja syksyn huoltotoimenpiteet sujuvat kuin ajatus

Taloyhtiöillä on Helping Handsin kanssa kattohuoltosopimus, ja ammattilainen käy joka kevät ja syksy huoltamassa katot. Hallituksen ei tarvitse siis huolehtia jokavuotisista huoltotoimenpiteistä, kun homma on hanskassa.

Lue lisää: Katon kunnossapito ja huoltokartoitus

– Yksi merkittävin teko oli rivitalon kattoturvatuotteiden asentaminen. Samaten pensasaitojen leikkaus sujui erittäin hyvin.

– Suosittelen Helping Handsia kaikille, jotka ovat minunkaltaisia mutkattoman asioinnin ystäviä, Virtanen toteaa.

Remonttifirma etsinnässä?
Kodit, taloyhtiöt, liikekiinteistöt – luotettavaa palvelua.