Kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille Jyväskylässä!

Meiltä kiinteistöjen huolto-, korjaus-, rakennus- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöille ja yrityksille.

Huoltoyhtiönä tarjoamme yhteistyöverkostomme kautta kattavan ja kustannustehokkaan tavan hoitaa kiinteistönne tekniset tarpeet.  Pystymme tarjoamaan kohteisiinne fyysisten huoltotoimien lisäksi korjausrakentamisen palvelut. Huolto-, korjaus- ja rakennustöiden osalta on kiinteistönne tarpeet hoidossa portilta piipunhattuun. Kiinteistöhuoltotiimimme työskentelee ammattimaisesti niin katolla kuin kellarissakin.

Palvelukonseptimme terävimpänä kärkenä toimii asiakaslähtöinen toiminta, jonka kriteereinä on laatu, helppous ja nopeus. Tarkoituksena luoda sanalle kustannustehokkuus uusi standardi.

Meillä asiakas itse päättää mitä haluaa, se ei ole meidän tehtävämme. Meidän tehtävämme on toimittaa mahdollisimman laadukkaasti ja nopeasti ratkaisut asiakkaan pulmiin ja haasteisiin.

Tarjoamme siis mahdollisuuden siihen, että asiakas saa kaikki kiinteistön kunnossapitoon liittyvät palvelut yhdestä numerosta/osoitteesta, yhdellä laskulla.

Helppoa ja kustannustehokasta!

Käytössämme on myös nostokoriauto korkealla olevia huoltokohteita varten! Lue lisää!

Voisimmeko me huolehtia yhtiönne tarpeista? Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

luotettava kumppani
taloyhtioiden-kiinteistohuolto-helping-hands

Ota yhteyttä

  • Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
  • Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
  • Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.