Talonmiespalvelut Jyväskylässä!

Tarjoamme ripeän reiluja talonmiespalveluita Jyväskylän seudulla. Valitse meidät mökki- tai kotitalkkariksi! Lomasi ajaksi voit ottaa käyttöön myös poissaolopalvelumme. 

Muista, että saat kotitalousvähennystä työn osuudesta. Lue lisää >>

Talonmiespalveluidemme kärkenä toimii asiakaslähtöinen toiminta, jonka kriteereinä on laatu, helppous ja nopeus. Tarkoituksena luoda sanalle kustannustehokkuus uusi standardi. Meillä asiakas itse päättää mitä talonmiespalveluita kauttamme haluaa. Meidän tehtävämme on toimittaa mahdollisimman laadukkaasti ja nopeasti ratkaisut asiakkaan pulmiin ja haasteisiin. Tarjoamme siis mahdollisuuden siihen, että asiakas saa kaikki kiinteistön, kodin tai mökkin kunnossapitoon liittyvät palvelut yhdestä numerosta/osoitteesta, yhdellä laskulla.

Mökkitalkkarin tehtäviä pääsemme hoitamaan myös vettä myöten omalla veneellä Pohjois-Päijänteen alueella. Talvella kuljemme tarvittaessa jäätä myöten mönkijällä. Talvella voimme toimia kaikkialla Keski-Suomen alueella, koska käytössämme telavetoinen mönkijä.

Poissaolopalvelun avulla hoidamme kotisi kuin omamme ja käytämme kuhunkin tehtävään vain ammattilaista. Lomasi aikana kotisi on turvallisissa käsissä ja voit viettää lomasi levollisin mielin. Tyhjä talo, on aina riski.

Voisimmeko me huolehtia kiinteistösi tarpeista? Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Käytössämme on myös nostokoriauto korkealla olevia huoltokohteita varten! Lue lisää!

taloyhtioiden-kiinteistohuolto-helping-hands

Ota yhteyttä

  • Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
  • Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
  • Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.