Pihatyöt ammattitaidolla Jyväskylän seudulla!

Meiltä kaikki pihatyöt; rakennamme terasseja, piha-aitoja, varastoja, portteja yms. Leikkaamme pensasaidat, pensaat, nurmikon, sekä siivoamme pihat.

Helping Hands tekee pihatyöt ammattitaidolla puolestasi juuri sinun toiveiden mukaan. Meiltä hoituu terassin rakentamisen lisäksi piharakennukset, patiot, piha-aidat ym. Hoidamme myös viherrakentamisen sekä pensasaitojen leikkauksen. Kerro meille mitä sinulla on mielessä, niin suunnitellaan yhdessä!

Pihatyöt ja viherrakentaminen

Haaveissa viihtyisä piha? Teemme kattavasti erilaiset pihatyöt ja viherrakentamisen. Mikäli tarvitset apua viikoittaisten pihatöiden (numikon leikkaus ym.) kanssa, voimme tehdä myös säännöllisen sopimuksen pihasi hoidosta!

Pensasaitojen leikkaus on suositeltavaa hoitaa vuosittain. Meiltä löytyy tarvittava kalusto ja tietotaito pensasaitojen oikeaoppiseen leikkaamiseen. Kasvisi kiittävät oikein tehdyistä hoito- ja leikkaustoimista. Siivoamme ja hävitämme aiheutuneet puutarhajätteet puolestasi. Korkeiden pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen käytämme apunamme nostokoriautoamme!

Teemme myös pihojen siivouksia. Piha on hyvä siivota ennen kesää, jotta se pääsee kukoistamaan kunnolla kasvukaudella, sekä syksyllä enne lumien tuloa. Lue lisää siivouspalveluistamme!

helping-hands-talonmiespalvelu-jyvaskyla-00039v
helping-hands-piharemontti

Terassit, aidat ja piharakennukset

Kesä ja terassit kuuluvat yhteen! Jos ei sinun pihastasi löydy vielä terassia niin me hoidamme asian kuntoon. Terassin rakentaminen on työläs projekti, joka vaatii aikaa ja oikeat työvälineet sekä materiaalit. Meillä on pitkä kokemus terassien rakentamisesta, joten ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä sinun pihaasi sopiva terassi. Mikäs sen parempaa kuin viettää kesä uudella omalla terassilla!

Rakennamme myös muut piharakennukset ammattitaidolla. Patiot, pergolat, aidat ym. rakentuvat kustannustehokkaasti sovitussa ajassa. Hyvin rakennettuna ne ovat pitkäikäisiä!

Pihojen rakennelmat kannattaa jättää aina ammattilaisen toteutettavaksi.

Ota yhteyttä soittamalla O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

TIESITHÄN, ETTÄ OLET OIKEUTETTU KOTITALOUSVÄHENNYKSEEN?

Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa / vuosi. Kun maksat työstä, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä

Lue lisää »

Miksi kannattaa valita Helping Hands?

Kustannustehokkuus

Pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyiset hinnat – aloita kysymällä tarjous, se ei maksa mitään!

Joustavuus

Teemme, minkä lupaamme ja teemme sen aikataulussa.

Paikallisuus

Tuttu, luotettava ja turvallinen – tue paikallista työtä, niin mekin teemme!

Ota yhteyttä

  • Kun jätät osoitetietosi, osaamme paremmin räätälöidä tarjouksen esimerkiksi ulkotöistä kiinteistöllesi Google Mapsia käyttäen.
  • Anna selkeä kuvaus kohteesta. Esimerkiksi kiinteistön kokonaispinta-ala tai huollettavan kohteen mitat auttavat hahmottamaan tarjouksen laajuutta.
  • Kun liität tarjouspyyntöön kuvia toimenpiteen kohteesta, pystymme tekemään tarkemman tarjouksen.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.