Pihatyöt ammattitaidolla Jyväskylän seudulla!

Rakennamme terasseja, piha-aitoja, varastoja, portteja yms. Leikkaamme pensasaidat ja pensaat, sekä siivoamme pihat.

Helping Hands tekee pihatyöt ammattitaidolla puolestasi juuri sinun toiveidesi mukaan. Meiltä hoituu terassin rakentamisen lisäksi piharakennukset, patiot, piha-aidat ym. Teemme myös viherrakentamista (nurmet, pensaat yms). Mikäli tarvitset apua viikoittaisten pihatöiden (numikon leikkaus ym.) kanssa, voimme tehdä säännöllisen sopimuksen pihasi hoidosta!

Kesä ja terassit kuuluvat yhteen! Jos ei sinun pihastasi löydy vielä terassia niin me hoidamme asian kuntoon. Terassin rakentaminen on työläs projekti, joka vaatii aikaa ja oikeat työvälineet sekä materiaalit. Meillä on pitkä kokemus terassien rakentamisesta, joten ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä sinun pihaasi sopiva terassi. Mikäs sen parempaa kuin viettää kesä uudella omalla terassilla!

Teemme myös pihojen siivouksia. Piha on hyvä siivota ennen kesää, jotta se pääsee kukoistamaan kunnolla kasvukaudella, sekä syksyllä enne lumien tuloa. Lue lisää siivouspalveluistamme! Teemme myös pensasaitojen leikkauksia, jonka yhteydessä siivoamme ja hävitämme siitä aiheutuneet puutarhajätteet!

Piha- ja viherrakentamisen teettäminen meillä on helppoa. Jos haaveissasi on suurempi pihan kunnostustyö, saat meiltä avun sekä suunnitteluun että toteuttamiseen. Toiveidesi mukainen piha kunnostetaan suunnitelman mukaisesti, sovitussa aikataulussa ja ammattitaidolla, sopivia materiaaleja käyttäen. Hoidamme koko pihan – viherrakentamisen, terassin, piharakennukset, kaikki!

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin kartoitetaan tarpeesi ja huolletaan pihasi kuntoon!

Meidän avulla säästät omaa aikaasi! Soita Soita O10 299 8525 (klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Käytössämme on myös nostokoriauto esimerkiksi korkeiden pensasaitojen leikkausta varten! Lue lisää!

Tiesithän, että saat kotitalousvähennystä työn osuudesta. Lue lisää >>

uusi terassi
kunnostettu piha

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Start typing and press Enter to search