Loppukesän pihatyöt

 In ajankohtaista

Vaikka kesä on kuumimmillaan niin me Kotitalkkaripalveluilla alamme jo kääntämään katseitamme loppukesän pihatöihin! Nyt kannattaa ruveta pohtimaan mitä pihatöitä tulisi saada valmiiksi ennen talvea. Loppukesästä voimakkain kasvu on jo tasaantunut, jolloin on aika ruveta pensasaitojen leikkaukseen ja harventamiseen. Me Kotitalkkaripalveluilla hoidamme kuusi- ja pensasaitojen leikkaukset ammattitaidolla ja sopivin välinein. Sinun ei itse tarvitse hankkia kallista välineistöä tai kuluttaa omaa arvokasta aikaasi tähän.

Syksyyn on onneksi vielä tovi, mutta ennen kuin se koittaa niin on hyvä tarkistuttaa katto ja rännit. Ja mikäli viime syksyn jälkeen rännit pursuavat vielä lehdistä, niin ennen uusia lehtiä on aiheellista puhdistaa rännit. Syksyn sateista selviää mukavammin kun katot ja rännit on siivottu ja mahdolliset reijät/vuotokohdat korjattu. Tilaa meiltä ajoissa katto- ja rännitarkastus ennen ruuhka-aikaa! Meillä Kotitalkkaripalveluilla on pitkä kokemus kattojen ja rännien huoltotöistä.

Laitetaan pihat, pensasaidat ja rännit kuntoon syksyksi! Kotitalkkarin avulla säästät omaa aikaasi, joten Soita O40 218 0030 (klo 8-16) tai kartoita tarpeesi tästä! >

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

helping-hands-talonmiespalvelu-jyvaskyla