Kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille

Meiltä kiinteistöjen huolto-, korjaus-, siivous-, rakennus- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöille ja yrityksille.

Tarjoamme yhteistyöverkostomme kautta kattavan ja kustannustehokkaan tavan hoitaa kiinteistönne ylläpitotyöt. Täydenpalvelun talona pystymme tarjoamaan kohteisiinne fyysisten huoltotoimien lisäksi myös isännöinnin ja tilitoimistopalvelut. Huolto-, korjaus- ja rakennustöiden osalta on kiinteistönne tarpeet hoidossa portilta piipunhattuun. Tiimimme työskentelevät ammattimaisesti niin katolla kuin kellarissakin.

Palvelukonseptimme terävimpänä kärkenä toimii asiakaslähtöinen toiminta, jonka kriteereinä on laatu, helppous ja nopeus. Tarkoituksena luoda sanalle kustannustehokkuus uusi standardi.

Vaikka palvelupalettimme sisältää kaikki osa-alueet kiinteistön hallinnan saralla, ei se tarkoita että me ajamme asiakkaan sitoutumaan kaikkiin osa-alueisiin. Meillä asiakas itse päättää mitä haluaa, se ei ole meidän tehtävämme. Meidän tehtävämme on toimittaa mahdollisimman laadukkaasti ja nopeasti ratkaisut asiakkaan pulmiin ja haasteisiin.

Tarjoamme siis mahdollisuuden siihen, että asiakas saa kaikki kiinteistönhallintaan liittyvät palvelut yhdestä numerosta/osoitteesta, yhdellä laskulla.

Helppoa ja kustannustehokasta!

Ota yhteyttä soittamalla O40 218 0030 (klo 8-16) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Helping Hands Oy

*-välttämätön tieto

Start typing and press Enter to search