Palvelumme

kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille

Kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille

Tarjoamme kiinteistöjen huolto-, korjaus-, siivous-, rakennus- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöille ja yrityksille. Yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan kattavan ja kustannustehokkaan tavan hoitaa kiinteistönne ylläpitotyöt.

remontoija

Remonttityöt

Teemme ammattitaidolla remontit sisällä ja ulkona. Katosta lattiaan. Teemme myös liike- ja toimitilojen remontteja sekä julkisivu- ja kattoremontit. Teemme kattotarkastukset, -huollot, -pesut ja –pinnoitukset. Kaiken mitä vanha kattosi kaipaa. Joustavalla aikataululla!

Nostokoriauton työskentelykorkeus on jopa 20 metriä

Nostokoriauto

Kompaktilla alustalla oleva henkilönostin, jonka työskentelykorkeus on jopa 20 metriä. Kompaktin alustansa ansiosta nostokoriauto taipuu ahtaisiinkin paikkoihin. Kuljettajana on aina moniin huoltotoimiin kykenevä henkilö. Hinnoittelu tuntiveloituksella, nostokoriautoa ei tarvitse ottaa koko päiväksi (minimi veloitus 2h).

helping-hands-pihatyot-1

Pihatyöt

Piharakennukset, patiot, terassit, aidat ym. Myös viherrakennus (nurmet, pensaat yms). Varaa oma aikasi ajoissa, niin ei tarvitse ruuhkassa tuskailla! Kuusi- ja pensasaitojen leikkaukset ammattitaidolla ja ajanmukaisin välinein. Meiltä myös tonttien raivaukset, myrskyvahinkojen korjaukset!

kattohuolto

Kunnossapito

Me tunnemme kiinteistöt ja pidämme piha-alueet siistinä. Kustannustehokas toiminta on meille periaate ja pidämme huolta kiinteistöstäsi sinulle räätälöidyn sopimuksen mukaan. Meiltä myös lumityöt katoilla ja pihoissa nopeasti ja luotettavasti! Siivoukset ja ikkunanpesut kodeissa, taloyhtiöissä, rakennustyömailla ja yrityksissä. Kertaluontoisesti tai sopimuksella.

Kattotyöt hoitaa Helping Hands

Kattotyöt

Meiltä kattojen tarkastukset, puhdistukset, korjaukset, pinnoitukset ja pellitykset. Hoidamme myös kattoturvatuotteiden korjaukset ja asennukset.  Katto on rakennuksen tärkein osa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa sekä keväällä, että syksyllä. Säännöllisellä kattohuollolla pidennetään katon käyttöikää.

talonmiespalvelut helping hands

Talonmiespalvelut

Tarjoamme ripeän reiluja talonmiespalveluita Jyväskylän seudulla. Valitse meidät mökki- tai kotitalkkariksi! Lomasi ajaksi voit ottaa käyttöön myös poissaolopalvelumme.

Kysyminen ei maksa mitään, mutta ratkaisee ongelmasi

Periaatteemme on, että kaikki on ratkaistavissa, yhdessä miettimällä etsitään mieluisa ratkaisu.

Esimerkkejä tähän saakka tehdyistä tehtävistä: Aidan rakennusta, keittiöremonttia, lumiesteen korjausta, koiratarhan rakennusta, lumenluontia, terassin rakennusta, nurmen leikkuuta, pihan haravointia, tietokoneen päivitystä, rannan raivausta, varaston siivousta. Eli aivan laidasta laitaan.

On tarpeesi mikä tahansa, soittamalla meille se on ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti ratkaisua!

Remontointi ja talonmiespalvelut

Tiesithän, että suurin osa palveluistamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia? Voit lukea tarkemmin kotitalousvähennyksestä ja sen laskemisesta verottajan nettisivuilta, klikkaamalla tästä.

Monta hyvää syytä valita meidät kumppaniksi

Ripeä ja reilu palvelu

Meiltä saat kaikki palvelut samasta paikasta

Selkeä hinnoittelu

Lämminhenkistä palvelua

Maalaisjärjellä toteutettua palvelua